yangın kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Montaj: Yangın bapsı, tamam şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, uzman bir takım aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, vesair yangın bapları üzere yapı eminği tasarının önemli bir parçkakımıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, ode dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin vesair taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının denetçi altına allıkınmasına yardımcı olabilir ve insanların binadan güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayabilir.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçbirliıdır ve meslek kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Sadece bapnın açılması görevini alegori getirmekle kalmayan Panik Amerikan bar aynı zamanda bapnın emin olarak kapanmasını sağlar.

 60dk ve 120dk üzere ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri için marifet alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın makul bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve nazarıitibar etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belli bir müddet ısı ve yalaz geçişine direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Yangın Kapısı ivedi durumlarda binadan dışarı çıkış esenlamanın yüzı esna yangının vesair alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylelikle yangının denetleme şeşna allıkınması kolaylaşır ve elan çokça zarar vermesi önlenir.

FEZA Dizge Odası Yangın Bapsı: Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının katı aralık otomasyon sistemlerine iyi aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın bapları camlı mümkün.

Yangına dayanıklı kapıların yaşam kurtarıcı evetğu unutulmamalıdır. Çünkü ilenmeşap baplar olağan şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu merhale bedduaşap kapının yasak olması bâtınin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını yazgıımızın önemli bir parçkakımı haline sürüklemek sorumluluklarımızdan biridir.

Bu proje, temelli yönetmeliğe iyi şekilde planlanır. Peşi sıra itfaiye yangın kapısı icazetını alarak imalat mesleklemlerine mirlıyoruz. Montajını yaparak bulunmuş olduğunuz binada elan ciddi bir düzlük yaratmaya imkân teşhisyoruz. Bizimle çabucak iletişime geçerek hizmetimizle alakalı detaylı selen alabilirsiniz.

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak güvenliği sağlamlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları safi olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da delik önünde bulundurularak standartlara orantılı şekilde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da kuruluşlması gerekmektedir.

Report this wiki page